Vince Gino Dekker: ‘Ik ben een klassieke linksbuiten’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 15 september 2015 14:04 – Bron: Ajax.nl

Toekomst

Klassieke linksbuitens, ze worden nog maar weinig opgeleid. Dat geldt echter niet voor Vince Gino Dekker, één van de smaakmakers van Ajax A1. “Ik ben een klassieke linksbuiten, zoals veel mensen het zeggen”, aldus de 18-jarige aanvaller op het digitale huis van de Amsterdamse club. Dekker speelt voor het tweede jaar op rij in de A1 en is intussen ook aanvoerder van het elftal. “Mijn doel is om in de A1 te vlammen en te laten zien wat m’n kwaliteiten zijn. Ik heb het prima hier en zie wel wat er verder gaat gebeuren.”

Doorstromen naar Jong Ajax of het eerste elftal heeft Dekker nog niet in zijn hoofd. “Voor dit seizoen richt ik mij volledig op de A1”, aldus de buitenspeler die van zichzelf weet dat hij nog een aantal flinke stappen moet maken in zijn ontwikkeling. “Mijn zwakke punten zijn het omschakelen, en fysiek mag ik ook nog wel wat sterker worden. Ook moet ik niet altijd te gretig die actie willen maken, maar soms ook simpel blijven spelen. We hebben alle faciliteiten hier bij Ajax om daar aan te werken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.