Voorbeschouwing: ‘Bazoer geslachtofferd door De Boer’

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 20 april 2016 09:20 – Bron: De Telegraaf

1383831735

Ajax speelt vanavond tegen sc Heerenveen. Het heeft er alle schijn van dat Riechedly Bazoer op de bank plaats moet gaan nemen in Friesland. De controleur speelde tegen FC Utrecht een van zijn slechtste wedstrijden en de frustratie was duidelijk zichtbaar. Volgens De Telegraaf grijpt De Boer in en krijgt Thulani Serero een kans om zich te laten zien. De laatste keer dat de Zuid-Afrikaan in de basis mocht starten was begin december.

Na de overwinning van PSV gisteravond in Eindhoven, weet Ajax dat vanavond alleen drie punten tellen in de race om het kampioenschap. Naast het slachtofferen van Bazoer, voert De Boer nog een wissel door. Mitchell Dijks keert terug in de basisopstelling en dit gaat weer ten koste van Daley Sinkgraven. Dit betekent dat de Amsterdammers weer in de vertrouwde 4-3-3 opstelling zullen gaan opereren.

De Eindhovenaren wisten gisteren maar twee doelpunten te maken, dus voorlopig hoeft Ajax zich geen zorgen te maken over een eventueel gelijk doelsaldo. De drie wedstrijden worden door De Boer ook als finales beschouwd, al is winnen het voornaamste doel. “We moeten gretig zijn om doelpunten te maken, maar het allerbelangrijkste is het om te winnen. Dat is al moeilijk zat,” aldus de oefenmeester.

Vermoedelijke opstelling Ajax:
Cillessen; Veltman, Van der Hoorn, Viergever, Dijks; Serero, Klaassen, Gudelj; El Ghazi, Milik en Younes  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.