FOX Sports Argentinië

De transfer van Lisandro Magallán van Boca naar Ajax leek volgens De Telegraaf al in kannen en kruiken te zitten, maar Boca Juniors-voorzitter Daniel Angelici heeft een andere visie op dit verhaal.

De voorzitter van de Argentijns kampioen wil de 24-jarige verdediger niet laten vertrekken totdat er een vervanger is gevonden voor Magallán. “Totdat we een vervanger hebben gevonden, ligt de transfer van Magallán stil”, vertelt Angelici aan FOX Sports Argentinië. “Het sportieve heeft bij ons prioriteit, niet het economische. We hopen dat Ajax op ons wil wachten.”

Angelici gaat verder: “We gaan proberen een verdediger te vinden die Magallán kan vervangen. Daarna zien we wel verder. We moeten niet proberen iemand te verkopen als we nog geen vervanger hebben voor dezelfde positie”, aldus de voorzitter.

Afgelopen maandag berichtten Argentijnse media dat Ajax een deadline heeft opgelegd aan Boca. Binnen 72 uur moet er duidelijkheid zijn. Heeft Ajax dan nog niet het groene licht van Boca, dan zullen de Amsterdammers verder kijken naar een andere verdediger. De Nederlands recordkampioen is al sinds oktober(!) van het vorige jaar in de slag om Magallán.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)