Vrouwen op bezoek bij landskampioen

Geschreven door Dominique van Loo – Uitgave: 29 september 2012 13:51 – Bron: Ajaxinside.nl

De Ajax vrouwen spelen aanstaande zondag tegen landskampioen ADO Den Haag. Om 14:30 uur strijden beide ploegen in het Kyocera stadion om de tweede plaats.

De wedstrijd, die eigenlijk afgelopen vrijdag gespeeld had moeten worden, is twee dagen uitgesteld in verband met Champions League verplichtingen van de landskampioen.

Het is de eerste keer dat beide ploegen elkaar ontmoeten. Na vier wedstrijden gespeeld te hebben delen zij de punten. Beide ploegen behaalden 9 punten uit vier wedstrijden en staan daarmee tweede, achter FC Twente. Toch weet de ploeg van Ed Engelkes enigszins wat het kan verwachten. Leonne Stentler, Tessel Middag en Eshly Bakker werden afgelopen mei nog landskampioen met de club uit Den Haag.

De wedstrijd begint om 14:30 uur en wordt gespeeld in het Kyocera stadion. De toegangsprijs is 3,50 euro voor volwassenen en 1,50 euro voor de jeugd (tot en met 17 jaar).

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.