VVV – Ajax om 18:30 uur wegens Europees voetbal

De KNVB heeft het duel tussen VVV en Ajax van aankomende zaterdag vervroegd. De Amsterdammers zouden eigenlijk om 19:45 uur aantreden in Venlo, maar de aftrap zal nu plaatsvinden om 18:30 uur. Ajax diende dit verzoek in na plaatsing voor de play-offs van de Champions League waarbij het aanstaande dinsdag al het uitduel op Cyprus speelt tegen APOEL. Door het vervroegen van de wedstrijd tegen VVV kan de selectie zaterdagavond vroeger terugkeren in Amsterdam om zich voor te bereiden op die wedstrijd.

Ajax begint de laatste strijd om de groepsfase van de Champions League te bereiken dus met een uitwedstrijd die om 21:00 uur Nederlandse tijd zal beginnen. Lokale tijd is dan 22:00 uur op Cyprus. Op woensdag 28 augustus vindt de return plaats in de Johan Cruijff ArenA waarin de beslissing valt welke van de twee teams het hoofdtoernooi van het miljoenenbal gaat halen. De aftrap in Amsterdam is eveneens om 21:00 uur.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.