Waag een gokje en win!

Wedden op Ajax was nog nooit zo makkelijk. De Amsterdamse ploeg doet het enorm goed én gokken op wedstrijden is gelegaliseerd. Tijd voor jou om wat voetbalwedstrijden te voorspellen! Bemybet helpt jou met het wegwijs worden in het online gokken.

Bookmakers

In deze online gokgids vind je veel informatie over verschillende bookmakers. Bookmakers zijn websites of apps waar jij jouw voorspellingen kunt doen. Nog niet alle bookmakers zijn gelegaliseerd in Nederland. Daarvoor dienen ze eerst een Nederlandse gokvergunning te krijgen. Vanaf oktober is dit mogelijk. Hierdoor wordt het dus legaal én makkelijker om te gokken.

Gemak dient de mens

Bemybet maakt het jou nog een stukje makkelijker. Ze reviewen verschillende bookmakers, waardoor je weet welke bookmaker het beste bij jou past. Ook staan alleen maar bookmakers op hun website die betrouwbaar zijn. Op dit moment heeft TOTO een Nederlandse vergunning, voor de rest nog geen enkele andere bookmaker. Ze geven je daarom het advies om nog even te wachten met inschrijven op andere bookmakers totdat zij ook een licentie hebben ontvangen.

Ook de bookmakers zelf doen hun best om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Met de huidige technologieën willen ze jou een geweldige speelervaring bieden. Zo zijn alle functies optimaal te gebruiken en verloopt de ervaring vlekkeloos. Je hoeft niet meer achter jouw laptop te kruipen, je kunt zelfs gewoon in de Johan Cruyff Arena tijdens een wedstrijd vanaf jouw telefoon een gokje wagen met de apps van de beste bookmakers.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wat erg fijn is aan Bemybet, is dat zij te verwachten welkomstbonussen en promotiecodes analyseren. Dit is gebaseerd op het aanbod uit andere landen. Het is dus nog niet zeker of deze bonussen gaan werken, maar die verwachting is er in ieder geval wel. Bemybet bereidt jou dus goed voor door te kijken naar wat er in andere landen gebeurt.

Vind je het lastig om de uitslagen te voorspellen, maar weet jij bijvoorbeeld zeker dat Berghuis of Anthony de beste speler is? Ook op spelers kun jij jouw geld inzetten. Naast de beste spelers kun jij bijvoorbeeld ook op het aantal hoekschoppen wedden.

De wet Kansspelen op afstand

Nog even over die nieuwe wet, de wet Kansspelen op afstand. Hiermee wil de overheid voorkomen dat spelers verslaafd raken. Er zijn dus scherpere regels voor de aanbieders om de verslavingspreventie te bevorderen. Daarnaast moeten consumenten beter beschermd worden en moet het kansspel criminaliteit voorkomen. Ook het maken van reclame wordt aangescherpt. De reclames mogen bijvoorbeeld niet gericht zijn op mensen onder de 24 of mensen met gokproblemen. Daarnaast kunnen spelers met problematisch speelgedrag opgenomen worden in het Centraal Register Uitsluiting Kansspelen. Ze kunnen dan gedurende zes maanden niet deelnemen aan online of fysieke kansspelen.

Online gokken wordt dus veiliger. Ook Bemybet vindt dit belangrijk. Zo vermelden ze de beroemde slogan 18+, speel bewust. Met deze online gokgids kun jij dus verantwoord spelen doordat je weet welke bookmakers betrouwbaar zijn en bij jouw wensen passen. Wel blijft het deelnemen aan sportweddenschappen altijd op eigen risico. Ga jij binnenkort een wedje wagen?

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.