Nick Viergever

Waarschijnlijk laatste Ajax-jaar voor Viergever

Nick Viergever heeft in een interview met De Telegraaf aangegeven dat hij hoogstwaarschijnlijk aan zijn laatste seizoen bij Ajax bezig is. De 28-jarige Ajacied is na dit seizoen transfervrij. Enkele maanden geleden lonkte nog een overgang naar Bayer Leverkusen, maar Ajax wilde de linksbenige verdediger niet laten gaan.

“Ik heb in principe de keuze gemaakt om transfervrij te vertrekken. Het was heel frustrerend en ik heb het er ook een paar dagen echt moeilijk mee gehad”, zegt Viergever tegen de ochtendkrant. “Dat is ook niet raar, denk ik. Ik ben 28, we hadden de Europa League-finale gespeeld en er kwam een mooie club. Dus was het volgens mij het juiste moment om te gaan. Maar ’nee’ was het goed recht van Ajax. Ik heb een contract tot het einde van het seizoen.”

Toch blijft Viergever zich professioneel opstellen. “Om mijn maten te laten vallen of een stap minder hard te trainen, zo zit ik niet in elkaar. Daar schiet je niks mee op. Ik heb er totaal niet aan gedacht me ziek te melden of weg te blijven.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.