Django Warmerdam

Warmerdam verruilt Ajax voor FC Groningen

De eerste zomertransfer voor het nieuwe seizoen is een feit. Django Warmerdam verruilt Ajax voor FC Groningen, zo bevestigt de club uit het noorden op haar officiële website. Warmerdam, die momenteel wordt verhuurd aan PEC Zwolle, had bij Ajax nog een contract tot medio 2018. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding van de Amsterdammers, maar maakte nooit zijn officiële debuut in het eerste elftal.

Warmerdam maakt een sterkt seizoen door in Zwolle, en dat is opgevallen in Groningen. “Uit de informatie die wij hebben weten te vergaren, kwam een zeer positief beeld naar voren. Django Warmerdam is volop in ontwikkeling en wij denken dat we veel plezier gaan beleven aan zijn komst naar het Noordlease Stadion”, stelt manager technische zaken Peter Jeltema. “Zijn prestaties dit seizoen in Zwolle zijn ons opgevallen.”

De verdediger annex middenvelder is ook blij met de transfer. “Ik kijk er naar uit om volgend seizoen vast in dit stadion te mogen spelen. FC Groningen is voor mij de perfecte vervolgstap in mijn carrière. Vooralsnog richt ik mij eerst nog op een goede afsluiting van het seizoen in Zwolle, want dat verdient PEC. We gaan de komende periode kijken naar een geschikt moment voor mijn presentatie in Groningen en dan vertel ik graag meer over mijn overgang.”

Bron:
FC Groningen

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.