Geschreven door Richard Suavimani – Uitgave: 19 november 2010 22:00 – Bron: Unibet

Martin Jol haalt de kerst als trainer van Ajax en Johan Cruijff zet zijn pittige woorden (in de Telegraaf) vooralsnog niet om in daden. Zo zal de ‘verlosser’ dit voetbalseizoen niet toetreden tot het Ajax-bestuur. Dit alles blijkt uit de laatste noteringen van bookmaker Unibet.

Ja, Jol is nog steeds Ajax-coach op 1e Kerstdag staat 1,10 genoteerd (nee, 5,50) en Cruijff treedt toe tot het Ajax-bestuur: nee, staat 1,05 genoteerd (ja, 7,50). Wie denkt dat Jol toch zijn biezen zal/moet pakken, kan dus 5,50 maal iedere ingelegde euro verdienen, als hij ook echt opstapt of wordt ontslagen voor de kerst.

De komende weken blijven voor de Amsterdammers spannend. Na het verlies gisteren tegen AZ, staat zaterdag aanstaande de topper tegen PSV voor de deur. Wederom een verliespartij voor Ajax betekent een achterstand van maar liefst negen punten op de Eindhovenaren in de race om het kampioenschap. En dan te bedenken dat Ajax voor aanvang van de competitie toch de topfavoriet was voor de titel. Zo stond Ajax in augustus 2010 nog 2,40 genoteerd en PSV 3,00. Nu is PSV titelfavoriet met een notering van 1,70 en is Ajax inmiddels ‘gedaald’ naar 3,20.  

Reageren op dit bericht