Weghorst in beeld bij Ajax

Wout Weghorst staat op de radar van Ajax. De spits, die nog voor één seizoen onder contract staat bij Burnley, moet de Amsterdamse voorhoede mogelijk komen versterken, zo meldt het Algemeen Dagblad. Dat zou echter pas concreet worden bij een vertrek van Chuba Akpom die in de belangstelling staat van meerdere clubs uit de Premier League.

Weghorst moet dan dus de concurrentiestrijd aangaan met Brian Brobbey. En hoewel hij niet als typische Ajax-spits kan worden omschreven, voldoet hij wel aan andere zaken die men bij Ajax zoekt. Zo brengt hij met zijn 32 jaar veel routine mee, is het een Nederlander en iemand de altijd hard werkt. Bovendien brengt hij met zijn lengte en kopkracht een extra wapen met zich mee. Weghorst zou zelf welwillend tegenover een overstap naar Ajax staan, maar momenteel focust de spits zich op het EK met Oranje.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.