Ajaxinside Logo

Welkom op onze vernieuwde website!

Jullie hebben het ongetwijfeld direct gezien: Ajaxinside.nl is vernieuwd! We zijn overgestapt naar een geheel nieuw en responsive design. Dit houdt in dat je Ajaxinside.nl nu uitstekend kunt bekijken op jouw tablet en mobiele telefoon. We moesten toch een keer met de tijd mee natuurlijk! Uiteraard vind je nog altijd het laatste Ajax nieuws op onze website. Ook bieden wij uitgebreide informatie over de historie van Ajax, de verschillende stadions en supportersgroeperingen!

Wat is er nieuw? Het programma en de uitslagen van Ajax, Jong Ajax en de Ajax Vrouwen zijn altijd up to date. Ook vind je altijd de laatste stand van de Eredivisie terug via hoofdmenu. Op onze voorpagina vind je standaard de eerstvolgende wedstrijd en de meest recente uitslag. Het design is ruimer en daarmee moderner opgezet, met nog mooiere foto’s dankzij onze fotopartner Orangepictures. Wij hebben het gebruik van accounts uitgeschakeld, want reageren op een nieuwsbericht kan vanaf nu gewoon via Facebook onder het bericht!

Wij wensen jullie heel plezier op onze vernieuwde website! Wij staan altijd open voor suggesties en verbeteringen. Een nieuwe website kan bovendien gepaard gaan met de zogenaamde ‘kinderziektes’. Mocht je tegen een probleem aanlopen of een fout op de site zien: meld het ons via info@ajaxinside.nl. En binnenkort zit er nog een groot nieuwtje aan te komen…!

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.