Wesley Sneijder: ‘John maakt een scherpe indruk’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 11 januari 2016 15:22 – Bron: Ajax.nl

1389353147

Wesley Sneijder kwam tijdens het trainingskamp van Ajax in Turkije even langs om oude bekenden gedag te zeggen. Zo kent hij Frank de Boer nog van Oranje en speelde hij uiteraard lang samen met John Heitinga. “Hij ziet er goed uit en maakt een scherpe indruk”, aldus Sneijder in gesprek met Ajax TV. “Frank (de Boer red.) zei ook dat hij fit is en zo oogt hij ook. Dat zijn we niet anders van John gewend, hij traint altijd keihard. Het ziet er goed uit.”

Ajax staat aan kop in de Eredivisie en Sneijder heeft er geen twijfels over dat de Amsterdammers kampioejn worden. “Dat denk ik wel, en dat moet ook. Als je kijkt naar de competitie heeft Ajax de breedste selectie en de meeste kwaliteit, dus ik verwacht dat Ajax gewoon kampioen wordt.” En hij kan het weten, want de middenvelder houdt de Eredivisie goed bij. “Ik volg de club op de voet. Zondag speelt Ajax tegen ADO Den Haag. Half twaalf Turkse tijd en dan zijn wij vrij, dus dan ga ik zeker kijken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.