Wie gaat er volgens bemybet schitteren voor Ajax in het vervolg van de Europa League?

Volgende maand wordt het Europese seizoen van Ajax vervolgd met de tussenronde van de Europa League. De Amsterdammers nemen het op tegen Union Berlin, de Duitse ploeg die goed presteert dit seizoen. Wie zal er volgens bemybet doorgaan naar de volgende ronde?

Ajax zit niet bepaald in de beste periode. In de Eredivisie worden veel punten verspeeld en de resultaten in de Champions League hielden ook niet over. Welke spelers staan er op in de tweede seizoenshelft en helpen Ajax aan nieuwe Europese successen?

Deze namen zijn het vermelden waard voor iedereen die graag wedt op de Europa League, omdat ze van groot belang kunnen zijn in de kansen van Ajax in de competitie. Voor meer informatie over sportweddenschappen en tips, bezoek de site van Bemybet Nederland.

Dusan Tadic

Als er iemand is die op kan staan als het moeilijk gaat dan is het Dusan Tadic wel. De aanvoerder van de ploeg is sinds zijn komst naar Amsterdam een van de belangrijkste schakels met zijn doelpunten en assists. Lukt het de Serviër om nog één keer op te staan en zijn ploeg naar de prijzen te leiden?

Steven Bergwijn

Hij werd vorig jaar aan het begin van de zomer gepresenteerd als duurste aankoop in de geschiedenis van de club en de start was veelbelovend. Daarna kwam de klad er echter in en presteerde Bergwijn niet meer wat je mag verwachten van een aankoop van meer dan 30 miljoen euro. Hij zal het voetballen echter toch nog niet verleerd zijn?

Kenneth Taylor

Hij kreeg de taak om Ryan Gravenberch te doen vergeten en slaagt daar bij tijd en wijlen redelijk in. De afgelopen maanden gaat het echter wat minder goed. Wellicht moest Taylor even bijkomen van de weken in Qatar en richt hij zich nu weer op in de tweede seizoenshelft.

Jurriën Timber

Hij speelde vorig seizoen al een zeer belangrijke rol naast zijn maatje Martinez in het centrum van de verdediging. Dit seizoen loopt het echter iets minder. Mist hij zijn vaste partner Martinez zo erg, of heeft hij gewoon te maken met een vormdip? De verwachting is dat Timber zich na een prima WK weer op zal richten en Ajax belangrijke punten kan bezorgen.

Gerónimo Rulli

De Argentijnse doelman Rulli werd deze winter als aankoop gepresenteerd en moet het keepersprobleem van Ajax de komende jaren oplossen. De tweede doelman van Argentinië, die de wereldtitel in Qatar wist te veroveren zonder een minuut te spelen, is gehaald als eerste doelman en moet ervoor zorgen dat de verdediging straks weer als een huis staat.

Aankoop?

Wie weet komt er in de komende dagen nog een verrassing uit de hoge hoed en versterkt Ajax zich nog op één of meer posities. Het is in elk geval de wens van Schreuder en van veel fans, we gaan zien wat er van terecht zal komen.

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.