Perr Schuurs

Willem II informeert naar Per Schuurs

Willem II wil Per Schuurs van Ajax huren. De Tilburgers zien in de Limburger de aangewezen pion om de defensie op de orde te brengen. Ajax zou vooralsnog niet willen meewerken omdat er belangrijke voorronde Champions League wedstrijden op de rol staan.

Bovendien is het aanblijven van enkele bepalende spelers zoals Matthijs De Ligt onzeker. Hoewel er voor Schuurs allerminst een basisplek in zit houden de Amsterdammers wel een slag om de arm met het oog op blessures en transfers. Willem II zit daarom in de wachtkamer.

De Tilburgers onderhouden een prima band met Ajax na de transfer van Frenkie De Jong. Ook technisch manager Marc Overmars heeft een verleden bij de club. Daarnaast is het een pre dat er op natuurgras wordt gespeeld. Ajax leent geen spelers meer uit aan clubs die hun thuiswedstrijden afwerken op kunstgras.

De Brabanders informeerden eerder ook al naar de mogelijkheid om Kasper Dolberg te huren als vervanger van Isak maar kreeg nul op het rekest. Wel maakte Ché Nunnely een definitieve transfer naar de Tricolores.

Geschreven door forumlid en insider Pushkin.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.