Willem II rekent niet op Andersen

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 17 juni 2016 09:31 – Bron: Brabants Dagblad

1417907300

Lucas Andersen speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Willem II. De Tilburgers, en haar supporters, zien de Deen graag blijven. Directeur Berry van Gool verwacht echter niet dat hij de Ajacied nog een jaar mag huren. “Andersen is terug bij Ajax, waar hij nog twee jaar onder contract staat. Ik kan me haast niet voorstellen dat Ajax hem opnieuw gaat verhuren”, aldus de directeur van de Tilburgers in het Brabants Dagblad.

Andersen ontwikkelde zich bij Willem II tot een vaste basisspeler. Bij Ajax is de concurrentie op het middenveld echter moordend, dus is het afwachten wat de plannen van Peter Bosz zijn met de Deen. “Ik denk dat er maar twee opties zijn. Andersen gaat volwaardig meedraaien bij Ajax of de club zal hem willen verkopen. Maar dat is typisch zoiets dat pas vlak voor het sluiten van de transfermarkt duidelijk zal zijn.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.