Ajax Logo

Willem Vissers heeft band met Raiola: “Misschien tekent hij in december wel bij”

Willem Vissers was gisteren te gast bij het FOX-programma Natafelen. De journalist van De Volkskrant nam het inmiddels beruchte interview af met Justin Kluivert. De 19-jarige linksbuiten gaf in dat gesprek aan zijn contract, dat loopt tot 2019, niet te willen verlengen.

Het initiatief voor het interview kwam van Mino Raiola (de zaakwaarnemer van Kluivert). “Onder meer door Edwin van der Sar is natuurlijk veel gezegd over Kluivert, onder meer dat Raiola hem naar de uitgang duwt”, zegt Vissers. “Ik heb een band met Raiola en hij heeft mij toen opgebeld. Raiola zei: heb je interesse in een interview met Justin Kluivert? Dat interview heb ik gedaan en daar heb ik een verslag van geschreven”, aldus de reporter.

Willem Vissers kan het standpunt van Justin Kluivert en Mino Raiola goed begrijpen en Vissers begrijpt dan ook niet waarom Ajax haast heeft met het verlengen van zijn contract. “Je kan hem ook gewoon laten spelen. Misschien tekent hij in december wel bij. Hij wil gewoon nog even afwachten omdat hij momenteel weinig zekerheid heeft bij Ajax. We zeggen elke week dat de Nederlandse competitie niks voorstelt, maar we vinden wel dat onze grootste talenten hier moeten blijven”, aldus Vissers.

Kenneth Perez, de andere tafelgast, is het niet eens met de journalist: “Ik vind het ongelofelijk dat een jongen van die leeftijd, die zo weinig gepresteerd heeft, zoveel eisen stelt. Ik vind het nogal wat”, zo meent de voormalige voetballer over de exorbitante salariseisen van het 19-jarige talent.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Natafelen met Kees

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.