Wim Kieft: ‘Wat heeft meneer Kishna dan gepresteerd?’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 01 augustus 2015 11:43 – Bron: Telesport

Wim Kieft haalt hard uit naar Ricardo Kishna. De 20-jarige aanvaller maakte afgelopen week de overstap van Ajax naar Lazio Roma en liet zich daarna negatief uit over hoe Frank de Boer hem heeft behandeld. “Dus Ricardo Kishna vond het nodig om na zijn transfer naar Lazio Roma even een rekening te vereffenen met Frank de Boer. Misselijkmakend”, aldus de voormalig profvoetballer die momenteel voetbalanalist is bij Sport1 en Voetbal International.

“Wat heeft meneer Kishna dan gepresteerd bij Ajax?”, vervolgt Kieft in De Telegraaf. “Welk recht heeft hij om te zeuren over een gebrek aan krediet en dat De Boer hem nooit heeft begrepen en hem tweeënhalf jaar ellende heeft bezorgd? Omdat hij zogenaamd een moeilijke, wispelturige, maar wel talentvolle linksbuiten is? Heeft hij ooit twee goede wedstrijden achtereen gespeeld dan bij Ajax? Ik kan het me niet herinneren.”

Kieft maakt het het verschil duidelijk met Memphis Depay. “Die laat een volledige andere indruk achter rond zijn megatransfer naar Manchester United. Een bijzondere jongen, waar je af en toe wat van kan denken, maar ik kan ervan genieten hoe hij overal mee omgaat. Depay heeft zijn geweldige transfer naar de top van de Premier League volledig op eigen kracht gemaakt. Terwijl Kishna niet moet vergeten dat hij zijn transfer louter te danken heeft aan zijn zaakwaarnemer Mino Raiola en niet aan zijn prestaties in Amsterdam.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.