Younes blij dat training loont

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 18 januari 2016 09:20 – Bron: Ajax TV

1437159431

Amin Younes maakte zondag tegen ADO Den Haag het enige en daarmee winnende doelpunt. De buitenspeler bedankt Joël Veltman voor de pass. “Die goal kwam dankzij een goede pass van Joël. Op de trainingen hebben we het vaak geoefend, dat we zulke loopacties maken. Inlopen naar binnen en niet aan de zijkant blijven in mijn geval. Het was gewoon een goede bal”, aldus de Duitser in gesprek met Ajax TV.

“Maar het ging moeilijk vandaag. Het was geen eenvoudige wedstrijd hier in Den Haag. Uiteindelijk hebben we gewonnen en het zijn de drie punten die tellen.” Veltman complimenteert zijn ploeggenoot. “Het was heel slim van Amin dat hij voor Vito Wormgoor kwam en vervolgens schuift hij hem goed binnen. We zoeken Amin ook steeds vaker op. In één-tegen-één situaties is hij negen van de tien keer de verdediger de baas. Dan ga je automatisch naar hem op zoek. Het is een beloning voor hem dat hij vandaag scoort.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.