Amin Younes I

Younes definitief naar Confederations Cup

Amin Younes is opgenomen in de definitieve selectie van Duitsland voor de Confederations Cup. Het toernooi wordt gespeeld van 17 juni t/m 2 juli in Rusland. “Ik moet iedereen bij Ajax bedanken”, zegt hij over zijn uitverkiezing in de Duitse ploeg. “Ik heb het niet alleen gedaan. Ik moet de ploeg bedanken, en de staf. Ik heb bij Ajax twee jaar uitstekend kunnen werken, ben elke dag met plezier naar de club gegaan. Dit is het resultaat.”

Voor Ajax is er één nadeel, want als Duitsland het ver schopt in het toernooi, mist Younes mogelijk de voorronde Champions League duels die eind juli worden gespeeld. Vorige zomer liet hij de Olympische Spelen nog wel schieten in het belang van Ajax. “Maar de Confederations Cup ga ik wel spelen”, zegt hij tegen Ajax Life. “Voor honderd procent. Bij Ajax zijn ze ook trots dat ik geselecteerd ben. Ik hoop goed te spelen. Daarna zien we wel wat gebeurt.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.