Younes en Bazoer twijfelgevallen voor duel met PAOK

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 01 augustus 2016 11:51 – Bron: De Telegraaf

1462787392

Peter Bosz weet nog niet of hij woensdagavond over Amin Younes kan beschikken in de return tegen PAOK Saloniki in de derde voorronde Champions League. De Duitse dribbelaar kwam in de heenwedstrijd als invaller binnen de lijnen, maar trainde sindsdien niet met de groep mee in verband met liesklachten. Naast Younes staat er ook achter de naam van Riechedly Bazoer nog een vraagteken. Hij trainde zaterdag pas voor het eerst weer voorzichtig mee met de groep.

Daartegenover staat wel de terugkeer van Nemanja Gudelj. De Serviër zat vorige week nog een schorsing uit die hij had overgehouden aan vorig seizoen. Ajax moet in Griekenland, na het 1-1 gelijkspel in Amsterdam, winnen of met minimaal 2-2 gelijkspelen. Zes jaar geleden reisde Ajax ook met een 1-1 stand af naar Thessaloniki, waarna de ploeg van Martin Jol dankzij een 3-3 gelijkspel op uitgoals de volgende ronde van de voorronde Champions League haalde.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.