Younes gepresenteerd: ‘Een eer om voor Ajax te spelen’

1437069525

Amin Younes is officieel gepresenteerd bij Ajax. De Amsterdammers hebben de transfer bevestigd op haar website. Younes heeft een contract getekend voor drie seizoenen tot medio 2018 en daarbij is een optie opgenomen om het contract met een extra jaar te verlengen. Over de transfersom zijn geen uitspraken gedaan, maar volgens verschillende media zou Ajax zo’n anderhalf miljoen euro betalen aan Borussia Mönchengladbach.

“Ik vind het een eer om voor Ajax te spelen”, vertelt Younes vanaf het trainingskamp in De Lutte. “Ik voel me bijzonder welkom bij Ajax. De afgelopen periode heb ik goede gesprekken met Marc Overmars en Frank de Boer gevoerd. Ajax is een geweldige club waar ik me graag verder wil ontwikkelen. In Duitsland staat Ajax bekend als het Bayern München van Nederland. Het is een heel grote club. De doelen voor komend seizoen zijn dan ook helder: kampioen worden en Champions League spelen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.