Younes haakt af voor duel met Rapid Wien

quote: ajaxron

Nou nou..wat een versterking weer voor komend seizoen. Het is nog steeds een jeugdteam. PSV heeft tenminste op papier wat ervaring gekocht met wat internationale allure. Ajax heeft de hoogste begroting maar WEER staat het geld niet op het veld. Te weinig en te mager investeren. VCL ?? We hebben er weer geen ruk te zoeken met deze “jongetjes”. Leuk voor de toekomst misschien…maar voetbal gaat om NU. Ajax beseft niet dat clubs geen tijd meer hebben om een team samen te smeden met het idee “over 3 jaar staat het er”. Het is korte termijn politiek geworden en daarom moet je kwaliteit en doelmatigheid kopen…NU…en per jaar kijken. Ben bang dat ik weer een teleurstellend jaar tegemoet ga zien.

Op Sigthórsson, Kishna en Moisander na, is iedereen gebleven, iedereen is een jaar ouder en heeft meer ervaring. Fischer is er weer het hele seizoen bij, Johnny voegt ervaring toe aan de selectie, terwijl Dijks en Gudelj de nodige extra body in de ploeg brengen. Ik ben best tevreden over de invulling van de selectie voor komend seizoen.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.