Younes hoopt op deelname Olympische Spelen

1462787392

De Olympische Zomerspelen in Rio de Janeiro staan voor de deur en Amin Younes vertelt in gesprek met BILD dat hij hoopt deel te mogen nemen aan het mondiale toernooi. Deelname van de Duitser aan de Spelen zou voor Ajax zeer slecht uitkomen. Het evenement valt tegelijkertijd met de voorronde van de Champions League. Of Ajax toestemming zal geven aan de buitenspeler is dus nog maar de vraag.

“De Olympische Spelen zouden een hoogtepunt zijn. Coach Horst Hrubesch heeft mij in Amsterdam bezocht en bekeken. Als hij me selecteert, ben ik er graag bij,” aldus de rappe dribbelaar. Mochten de Spelen niet doorgaan, dan is Younes beschikbaar voor de voorrondes.

Mogelijke tegenstander in de eventuele vierde voorronde is zijn oude club Borussia Mönchengladbach. “Een terugkeer naar het Borrusia-Park zou voor mij bijzonder zijn. Toch kom ik ze liever in de kwartfinale tegen. Ik hoop namelijk van harte dat Gladbach ook de groepsfase haalt,” besluit Younes.
 

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.