Zaakwaarnemer Bazoer in gesprek met AC Milan

Geschreven door Thomas Aalderink – Uitgave: 02 november 2016 10:22 – Bron: De Telegraaf

1389121921

AC Milan is in hun zoektocht naar versterking uitgekomen bij Riechedly Bazoer. Het gerucht dat de Italiaanse club de middenvelder van Ajax naar San Siro wil halen gaat al enige tijd rond, maar is nu ook bevestigd. Broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer heeft aan De Telegraaf laten weten in gesprek te zijn met de Italianen over een transfer. “Ik heb telefonisch meerdere gesprekken gevoerd met technisch directeur Rocco Maiorino.”

De 20-jarige middenvelder was vorig seizoen nog één van de sterkhouders op het middenveld van Ajax, maar moet het onder Peter Bosz voornamelijk doen met invalbeurten. De zesvoudig international ligt vast tot medio 2020 en Ajax wil de talentvolle middenvelder niet voor een bedrag onder 22 miljoen euro laten vetrekken. Of het deze winter tot een transfer gaat komen is dus nog maar de vraag, want AC Milan zou bereid zijn om maar dertien miljoen euro over te maken naar Amsterdam.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft inmiddels laten weten dat hij nog geen contact heeft gehad met AC Milan. Volgens de rechtsbuiten van weleer is er geen sprake van een transfer en heeft Bazoer nog een belangrijke rol in Amsterdam. “Hij hoeft helemaal niet weg. Een sterke selectie is belangrijk als er spelers geblesseerd wegvallen en Bazoer heeft de pech dat iedereen fit is.”
 

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.