Zaakwaarnemer Milik: ‘Er is nog niets zeker’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 27 juli 2016 14:49 – Bron: La Gazetta Dello Sport

Arek Milik is nog niet verkocht aan Napoli, dat laat zijn zaakwaarnemer aan Italiaanse media weten. Al speelt er wel degelijk wat. “Het is waar dat ik met de clubleiding van Napoli heb gesproken, maar we hebben nog niets ondertekend. Er is nog niets zeker”, aldus de belangenbehartiger van de Poolse spits. “Wat wel zeker is, is dat Milik gaat spelen in de wedstrijd tussen PAOK Saloniki en Ajax. Hij is honderd procent gefocust op deze wedstrijd.”

Peter Bosz liet dinsdagavond na het gelijkspel tegen de Grieken ook al weten dat hij verwacht in de return een beroep te kunnen doen op de aanvaller. “We gaan kijken hoeveel minuten hij volgende week kan spelen”, aldus de hoofdtrainer van Ajax. “Hij speelt donderdag mee met Jong Ajax om wedstrijdritme op te doen.” Toch weet ook Bosz dat een aanstaande transfer mogelijk is. “De interesse van Napoli speelt al langer, dat weet ik. De club houdt mij op de hoogte.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.