Zakaria Labyad: ‘Ik voelde me fris’

Zakaria Labyad vervulde zondag tegen Heracles Almelo een belangrijke rol in de 5-0 zege. De aanvallende middenvelder maakte twee doelpunten en was ook betrokken bij de goal van Dusan Tadic. “Ik voelde me fris en lekker. Elke wedstrijd die je speelt moet je er vol voor gaan, goals maken, belangrijk zijn en plezier maken. Dat hebben we als team wel gedaan vandaag”, aldus Labyad in gesprek met FOX Sports.

In de slotfase van de wedstrijd moest hij het veld verlaten met een blessure. “Ik kreeg last van mijn knie. Het voelde anders dan de blessure van vorig jaar, dus daar ben ik blij mee”, doelt hij op de knieblessure die hem maanden aan de kant hield. “Maar het deed wel zoveel pijn dat ik niet verder kon. Het was de juiste keuze om eruit te gaan om niet meer risico te lopen. Ik ga er niet vanuit dat woensdag in gevaar komt. Ik hoop er gewoon bij te zijn”, aldus de middenvelder.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.