Luis Suarez

Zal Ajax toeslaan?

FC Barcelona wil deze transferperiode nog altijd Neymar terughalen van Paris-Saint Germain. Hiervoor moeten de Catalanen diep in de buidel tasten om dit voor elkaar te krijgen. Als deze transfer daadwerkelijk tot stand komt, zal dit mogelijk leiden tot een vertrek van Luis Suarez. Misschien is dit wel het moment voor Suarez om terug te keren naar zijn oude geliefde Ajax?

De 32-jarige Uruguayaan heeft altijd al gezegd om nog eens terug te willen keren naar Ajax, maar wanneer is altijd de vraag gebleven. FC Barcelona zou na de mogelijk transfer van Neymar niet in financiele problemen willen komen en ziet dan als mogelijke oplossing om Suarez te laten vertrekken. Barcelona heeft de spits al aangeboden bij Juventus, maar de club uit Turijn is niet geïnteresseerd, meldt het Italiaanse Tuttosport.

Ook Sjaak Swart heeft al aangegeven dat Suarez ooit nog eens terug wil gaan naar Ajax. Door het vertrek van Kasper Dolberg naar OGC Nice is er weer een plekje vrijgekomen in de spitspositie. De oud-Ajacied was in 159 wedstrijden voor Ajax goed voor 111 doelpunten en 68 assists. De transferperiode duurt nog tot 2 september a.s.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Koen van Son

Koen van Son