Deyovaisio Zeefuik Ajax

Zeefuik verruilt Ajax definitief voor FC Groningen

Deyovaisio Zeefuik verruilt Ajax voor FC Groningen. De rechtsback kwam het afgelopen half jaar al op huurbasis uit voor de ‘Trots van het noorden’. De 20-jarige rechtsback heeft een contract getekend voor drie seizoenen. Zeefuik debuteerde in april 2017 in het eerste elftal van Ajax en speelde in totaal slechts negen officiële wedstrijden voor de club. Met Veltman, Orejuela en Kristensen heeft Ajax al drie rechtsbacks in de selectie.

Ron Jans is blij dat Groningen heeft kunnen toeslaan. “Deyovaisio is een sterke, snelle, agressieve verdediger met een goed loopvermogen, die heeft aangetoond heel goed te passen bij de speelwijze en mentaliteit van FC Groningen”, aldus de technisch manager van Groningen. “Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een vaste kracht in het eerste elftal en één van de publiekslievelingen van de ploeg.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.