Zestal medewerkers keren Ajax de rug toe

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 07 december 2015 22:24 – Bron: NOS Sport

1385635023

Het ontslag van Wim Jonk bij Ajax levert grote gaten in de jeugdopleiding van de Amsterdamse club op. Waar Ruben Jongkind zich eerder solidair verklaarde aan het voormalig hoofd jeugdopleidingen, leggen nu nog zes medewerkers hun werkzaamheden voor de club neer. Matthias Kohler, Jasper van Leeuwen, Michel Hordijk, Patrick Oudejans, Freek de Boer en Bram Som hebben Ajax per direct verlaten.

Het gaat om zeer uiteenlopende functies die leeg achterblijven, zoals die van manager jeugdscouting, technisch manager van de onderbouw, data-analist en performance coach. Hoe Ajax de leegloop aan personeel op Sportpark de Toekomst gaat opvangen, is nog onduidelijk. In ieder geval zal Saïd Ouaali, voormalig trainer van Volendam en Haarlem, tijdelijk de functie van Jonk overnemen. Hij krijgt daarbij ondersteuning van Dennis Bergkamp en Edwin van der Sar.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.