Zian Flemming tekent 3-jarig contract in Zwolle

Jong Ajax zal er volgend seizoen heel anders uitzien. Volgens dagblad De Stentor tekent Zian Flemming deze week een meerjarig contract bij PEC Zwolle. Dat schrijft deze regionale krant deze ochtend. 

Flemming, de 19-jarige middenvelder van de kampioen van de Jupiler League,  kwam dit seizoen in 25 competitieduels tot zes doelpunten voor het belofteteam. Behalve als middenvelder kan Flemming ook als aanvaller uit de voeten. Flemming begon in 2008 in de jeugdopleiding van Ajax en had nog een contract tot 2019 bij de Amsterdamse club. Of Ajax nog een transfersom ontvangt is (nog) niet bekend.

UPDATE: 
Jong Ajax speler Zian Flemming heeft zojuist een meerjarig contract ondertekent bij Eredivisionist PEC Zwolle. De in Amsterdam geboren middenvelder acteerde dit seizoen voornamelijk als invaller en heeft met het oog op de toekomst gekozen voor een stabiele middenmotor in de hoogste Nederlandse divisie. Op de officiele website van de Blauwvingers laat hij weten blij te zijn met de overstap: “PEC Zwolle is voor mij een juiste stap in mijn carrière. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik bij deze mooie club, die bekend staat om verzorgd en attractief voetbal, de kans krijg mezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast is spelen in de Eredivisie een prachtige uitdaging voor mij.”

 

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.