Zivkovic de grote man voor Jong Ajax

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 13 augustus 2016 11:39 – Bron: Ajax.nl

1471081150

Jong Ajax heeft vrijdagavond haar eerste overwinning van het seizoen geboekt. Almere City werd op eigen terrein met 1-4 verslagen. Richairo Zivkovic was de grote man aan de kant van de Amsterdammers. De spits wist drie keer het net te vinden. Vaclav Cerny maakte de andere treffer voor de ploeg van Marcel Keizer. Pas in de slotfase wist Gaston Salasiwa de eer te redden voor de thuisploeg.

Keizer blikt tevreden terug op de wedstrijd. “We hebben er veel energie ingestoken, en dan krijg je zulke wedstrijden. We hebben goede goals gemaakt in de eerste helft, al hebben we ook wat kansen weggegeven. We vonden elkaar redelijk makkelijk, we zetten zo hoog mogelijk druk en stoorden vroeg. In de tweede helft begonnen we niet zo sterk en moesten we nog even zoeken. Na de derde goal was het klaar en denk ik dat we de wedstrijd onder controle hadden.”

Opstelling Jong Ajax:
Onana; Zeefuik (46. Savastano), De Ligt, Eiting, Lartey-Sanniez; De Jong, Nouri, Clement; Cerny (70. El Idrissi), Zivkovic (85. Mazraoui) en Dekker  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.