Hakim Ziyech

Ziyech blij met Tadic: “Een enorme versterking voor ons”

De Ajax-middenvelder Hakim Ziyech heeft nog altijd niet zijn gewenste transfer gemaakt. De Marokkaans international stond daarom gisteren op het veld tijdens Ajax – Sturm Graz (2-0) en hij nam de eerste goal voor zijn rekening. De 25-jarige Ajacied speelt niet met tegenzin bij de Amsterdamse club.

Hij was tevreden met het spel van Ajax en de nieuwe aanwinst(en) van de club. “Het drukzetten en het voetballen van achteruit ging goed. Dat was het strijdplan”, zegt Ziyech tegen FOX Sports. “Het is heel belangrijk, want je wil er natuurlijk gewoon lekker in komen. De komende wedstrijden moet je gewoon winnen, dan weet je dat je het seizoen goed ingaat. We zijn nu op de goede weg.”

Toch ziet Ziyech nog wel enkele verbeterpunten. “Ik ben net dertien dagen bezig, dus ik ben ook nog op de weg om fit te worden. Dat zijn we allemaal. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er in de zestigste minuut al aardig doorheen zat, dus er is nog genoeg werk te doen.”

Ziyech zag ook dat Ajax meer had moeten scoren. “Misschien dat we net in de eindfase verkeerde keuzes maakten, of dat we net niet geconcentreerd genoeg waren”, denkt de international, die wel blij was met Dusan Tadic. “Je merkt natuurlijk wel dat er iemand het veld opkomt. We kennen in Nederland allemaal de kwaliteiten van Tadic en dat is een enorme versterking voor ons”, zo besluit de WK-ganger.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.