Ziyech een optie bij vertrek buitenspeler

Hakim Ziyech zou graag de overstap maken van Chelsea naar Ajax en zou daar zelfs salaris voor willen inleveren. Maurice Steijn laat tijdens de persconferentie in aanloop naar het eerste competitieduel tegen Heracles Almelo weten dat de Amsterdammers momenteel nog geen interesse hebben in de diensten van de Marokkaan. “Omdat we op de positie waar hij kan spelen al goed bezet zijn met Kudus, Conceicao, Berghuis, Bergwijn en Godts.”

De Amsterdammers maken dus geen gebruik van dit buitenkansje, want volgens Ajax-watcher Mike Verweij is Ziyech zelfs aangeboden bij de club waar hij eerdere furore maakte. Steijn liet wel weten dat hij in beeld kan komen bij een vertrek van bijvoorbeeld Mohammed Kudus. “Als daar bijvoorbeeld iets mee gebeurt, dan is hij misschien wel een optie. Ik vind Hakim een goede speler. En hij is een prima kerel, ik hoor louter positieve verhalen over hem binnen de club. Maar ik hoop dat we het voor elkaar kunnen houden zoals het nu is.”

Bron:
Ajaxinside

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.