Hakim Ziyech

Ziyech levert nr. 10 in bij Tadic: “Bijzonder slecht gemanaged door Ajax”

Hakim Ziyech droeg vorig seizoen het Ajax-shirt met rugnummer 10. De Marokkaans international krijgt dit seizoen echter nummer 22 op zijn tricot, want met de onderhandelingen met Dusan Tadic werd de Serviër toegezegd dat hij met 10 op zijn shirt bij Ajax mocht spelen. Ajax verwachtte namelijk dat Ziyech Amsterdam toch al zou hebben verlaten.

“Hakim Ziyech kreeg vorige week plotseling te horen dat hij zijn nummer 10 moest inleveren, op aandringen van Marc Overmars, een paar dagen voor het eerste duel met Sturm Graz”, schrijft VI-journalist Freek Jansen op zijn Twitter. Jansen begrijpt de verbazing en ontstemming bij Ziyech.

“Overigens is de Marokkaanse sterkhouder zeer te spreken over het samen spelen met Dusan Tadic“, meldt Jansen verder. Hij vindt dat Ziyech een goede reactie toonde op het veld. “Met het spel tegen Sturm Graz, vooral in het eerste duel, een paar dagen na het afnemen van zijn rugnummer, liet Ziyech zijn voeten spreken. Maar hij is terecht zeer verbaasd en ontstemd over de hele gang van zaken”, aldus de Ajax-watcher, die vindt dat Ajax in deze zaak heeft gefaald. “Bijzonder slecht gemanaged door Ajax”, aldus Jansen.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.