Hakim Ziyech interview

Ziyech na fluitconcert: “Ik liet mijn emoties blijken”

Hakim Ziyech speelde een zwakke pot tegen NAC Breda. De middenvelder zocht weer veel te vaak naar een ingewikkelde oplossing en leed daardoor te vaak balverlies. De Ajax-fans konden zijn wanprestatie niet waarderen en lieten dat blijken via een fluitconcert. Dat was tegen het zere been van de 24-jarige Marokkaans international.

Ziyech scoorde de 3-1 (tevens de eindstand) uit een vrije trap. Daarna liet hij via gebaren weten wat hij van het gefluit vond. “Als het niet de eerste keer is, trek je het je persoonlijk aan. Als ze in het algemeen gaan fluiten, dan snap ik het wel, maar je moet niet op de man spelen”, zegt de Ajacied tegen FOX Sports.

“Als ik een bal verlies, hoor ik het gefluit. Tuurlijk verlies je weleens een bal, maar ik speel ook niet altijd negens en tienen. Je moet niet telkens als ik een vrije trap wil nemen, gaan fluiten. Dat vind ik zonde.” Ziyech gaat verder: “Ik liet even mijn emoties gaan, dat lijkt me duidelijk. Het valt niet goed te praten, maar ik liet mijn emoties blijken. Het was stom, maar ik ben ook een mens. Het was niet slim en ik heb het gedaan, maar het zegt wel veel denk ik.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.