Hakim Ziyech interview

Ziyech reageert getergd na winst op Groningen

Hakim Ziyech reageerde na de zege op FC Groningen getergd voor de camera’s van FOX Sports. De aanvallende middenvelder kreeg veel kritiek na de thuiswedstrijd tegen Rosenborg van afgelopen donderdag. “Ik weet niet of jullie de afstanden zien die ik afleg, maar dan denk je wel twee keer na voordat je kritiek geeft”, aldus de spelmaker van Ajax die zondag bij twee goals betrokken was tegen Groningen.

Op de vraag waarom hij tegen Rosenborg vaak zijn man liet lopen, reageerde Ziyech geïrriteerd. “Elke wedstrijd probeer ik mijn ding te doen, zowel aanvallend als verdedigend. Soms verlies je een bal, maar dan kan je het niet altijd weer dichtlopen. Het lijkt erop dat jullie alleen de dingen zien die ik niet doe, jullie zijn op zoek naar commotie. Dat mag, maar ik trek mij daar niks van aan.” Tegen Groningen ging het in ieder geval een stuk beter. “Het gaat de goede kant op, maar het kan nog beter. Ik heb af en toe momenten dat ik slordig ben.”

 

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.