Ziyech speler van het jaar, Mazraoui talent van het jaar

Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui hebben naast de beker en de landstitel ook nog een persoonlijke prijs gekregen. Ziyech werd door de supporters, net als vorig jaar, verkozen tot Ajacied van het Jaar en ontving tijdens de huldiging op het Museumplein de Rinus Michelstrofee. Gedurende het hele seizoen kon er op Ajax Life na iedere wedstrijden worden gestemd. Ziyech eindigde ruimschoots boven Donny van de Beek, Matthijs de Ligt en Dusan Tadic. Bekijk hier de volledige uitslag van de stemmen. 

Mazraoui kreeg de Marco van Basten Trofee uitgereikt tijdens de huldiging. De rechtsback brak dit seizoen volledig door met onder meer een aantal belangrijke doelpunten in de Champions League. De Marokkaans international werd door de technische staf van Ajax uitgeroepen tot Talent van het Jaar. Daarmee is Mazraoui de opvolger van Matthijs de Ligt die vorig seizoen de prijs in ontvangst mocht nemen.

Pre-order het nieuwe Ajax Uitshirt 2019-2020 hier.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.