Ziyech tevreden over prestatie tegen PEC Zwolle

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 24 september 2016 22:58 – Bron: FOX Sports

1473617297

Hakim Ziyech kan nu al worden opgeschreven als koning van de assist. Ook tegen PEC Zwolle was hij weer bij drie doelpunten betrokken. Uiteindelijk werd het 5-1. “Ik ben wel aardig tevreden over de manier waarop we gespeeld hebben. De eerste helft was nog moeizaam. Ik ben wel tevreden over de tweede helft. In de eerste helft gaven we nog teveel kansen weg. De tweede helft ging dat veel beter”, aldus de spelmaker in gesprek met FOX Sports.

De assists doen hem goed. “Het is altijd lekker om bij doelpunten betrokken te zijn. Natuurlijk wil ik zelf ook graag scoren, maar dat doelpunt komt wel”, aldus de Marokkaanse middenvelder die opvallend veel gelopen heeft tegen Zwolle. “Heb ik de meeste kilometers van allen gelopen? Dat geeft wel iets aan. Al moet het qua meeverdedigen nog beter.” Komende donderdag is Ziyech geschorst tegen Standard Luik. Dat besefte hij nog niet. “Daar denk ik nu pas net aan.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.