Hakim Ziyech

Ziyech verkozen tot Ajacied van het jaar: ‘Had ik niet verwacht’

Hakim Ziyech is de winnaar geworden van Rinus Michels prijs. Daarmee is hij door de supporters verkozen tot Ajacied van het Jaar, iets wat na de 3-0 zege op AZ bekend werd gemaakt. “Na alles wat er gebeurd is, is dat toch wel iets wat ik niet had verwacht.” Maar kan het hem ook bekoren? “Nou ja, ik ben er wel blij mee. Als je daar niet blij mee zou zijn, dan is er denk ik iets niet goed met je”, aldus Ziyech tegen FOX Sports.

Over de wedstrijd tegen AZ is hij ook tevreden. Niet alleen over zijn eigen spel, maar ook dat van de rest van de ploeg. “Als je andere teamgenoten ook lekker spelen, dan is het ook vrijer spelen. Dus dat is wel fijn. Of ik nog één keer wilde laten zien dat ik de beste ben? Nee, dat niet. Ik deed gewoon mijn ding, zoals ieder ander op het veld. Dan komen de kwaliteiten vanzelf naar boven denk ik.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.