Ziyech wil niet naar Sevilla

Hakim Ziyech verruilt Ajax deze zomer normaal gesproken niet voor Sevilla. Volgens het Algemeen Dagblad ziet de Ajacied de Spaanse subtopper niet als een stap hogerop dan Ajax en wacht daarom liever op een andere club. En komt deze niet? Dan speelt Ziyech mogelijk ook komend seizoen gewoon voor Ajax. Net als vorige zomer moet het totaalplaatje kloppen voor de spelmaker wil hij een transfer overwegen.

Sevilla was bereid om de door Ajax gevraagde transfersom van zo’n 30 miljoen euro op tafel te leggen voor de Marokkaans international, maar de ploeg uit Andalusië lijkt dus mis te grijpen. Erik ten Hag sprak vorige week al de hoop uit dat Ziyech nog een jaar in Amsterdam is te bewonderen. “Ik weet dat Ziyech kan vertrekken, maar er is ook een goede kans dat hij blijft”, zei de hoofdtrainer van Ajax vanuit het trainingskamp in De Lutte.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.