Supporters Fans Ajax

Zo maak je voetbal kijken met vrienden nog leuker!

Je kunt natuurlijk naar het stadion voor een voetbalwedstrijd, maar thuis voor de buis met vrienden kan net zo leuk zijn! Hoe? Wij geven een aantal tips.

Tip 1: Zoek de wedstrijd uit die jullie samen willen kijken

Wanneer jullie vanavond al voetbal willen kijken, dan vraag je je misschien af: is er voetbal op tv vanavond? Check online of in de tv gids welke voetbalwedstrijden er worden uitgezonden en kies een wedstrijd uit om samen te kijken. Ga bijvoorbeeld voor een spannende wedstrijd uit de Europa League of Serie A.

Tip 2: Zorg voor een groot scherm

De volgende stap is bepalen hoe jullie de wedstrijd gaan kijken. Zorg bijvoorbeeld voor een beamer en een groot scherm, zodat het net is alsof je in het stadion zit. Is het lekker weer? Dan kun je de beamer en het grote scherm ook in de tuin installeren, bijvoorbeeld aan de schutting. Gelukkig is het tegenwoordig makkelijk om via applicaties van KPN of Ziggo televisie via je telefoon of laptop te kijken, waardoor je niet moeilijk hoeft te doen met kabels.

Tip 3: Zorg voor een goed geluidssysteem

Naast het beeld, is ook het geluid belangrijk voor de volledige ervaring. Zorg ervoor dat het geluid niet alleen van de voorzijde van het scherm komt, maar rondom zit. Meestal bestaan geluidssystemen uit meerdere componenten, zodat je ook aan de zijkant of achterzijde van het scherm boxen kunt plaatsen. Zo lijkt het net alsof je echt in het stadion zit!

Tip 4: Sla hapjes en drankjes in

Tot slot is het belangrijk om hapjes en drankjes in te slaan. Dat hoeft niet moeilijk te zijn, want wat is er nu lekkerder bij een voetbalwedstrijd dan bittergarnituur en een pilsje? Zorg er wel voor dat je er in de zomer op tijd bij bent voor het geval dat meerdere mensen hetzelfde idee hebben!

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.