Zo versla je je vrienden tijdens een voetbalpool

Er is niets zo leuk als een opzetten van een voetbalpool met vrienden. Zeker wanneer je wint. Ben jij gelukkiger in de liefde dan in het spel? Ook daar kun je iets aan doen. Het winnen van een sportweddenschap gaat namelijk ook over het creëren van een strategie. Handig om te weten, zeker met het WK voetbal in Qatar voor de deur. Wil jij ook wel eens die voetbalpool met vrienden winnen? Dan hebben we een aantal praktische tips voor je.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het tegen je vrienden en collega’s opnemen is top! Maar niet wanneer je constant verliest en jouw ondergang nog jarenlang moet aanhoren van je vrienden. Daar moet verandering in komen. Als je een voetbalpool wilt winnen, is een goede voorbereiding het halve werk. Verdiep je dus van tevoren goed in de puntentelling van de pool. Ook dit maakt onderdeel uit van jouw strategie. En hoe saai dat ook klinkt, ook statistieken zijn daarbij belangrijk. Een uitslag van 1-1, 2-0 en 1-0 is het meest voorkomend. Dit geeft je een kleine 20% kans op winst.

Verdiep je in de strategie van voetbalpools

Wil je echt niets aan het toeval overlaten als het aankomt op het verslaan van je vrienden tijdens een voetbalpool? Hier kun je de juiste strategie bepalen. Je weet dan ook precies welke factoren daarbij van belang zijn. Bijvoorbeeld wanneer jullie een live weddenschap afsluiten of liever een voetbalpool opzetten voor competities of bepaalde clubs. Houd ook de bookmakers en de quoteringen in de gaten. Dit worden ook wel odds genoemd. Een quotering is niet zomaar natte vinger werk. Deze voorspellingen zijn gebaseerd op eerdere resultaten. Zoals bijvoorbeeld winst, verlies, gelijkspel, het aantal blessures en uitslagen.

 Voetbalpool WK 2022 in Qatar?

Wil jij je vrienden verslaan tijdens de WK voetbalpool van 2022? Dan moet je naast de groepsfase nog meer uitslagen voorspellen. Daarin maken we onderscheid tussen de knock-out, achtste en kwartfinales. Ook de halve en dé finale moet je zien te voorspellen. Dat doe je dus het beste aan de hand van een goed uitgedachte strategie. Zeker omdat je op het moment van invullen nog niet precies weet welke landen de eerste fase hebben overleefd. Oriënteer je op de landen waarvan jij denkt dat ze het sterkst zijn. De kans dat je ze tegenkomt in de knock-outs of finales is dan juist het grootst. Maar, de bal is en blijft rond. Een voetbalpool met vrienden afsluiten en kiezen voor outsiders kan ook interessant zijn.   

Bron:
Advertorial

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.