Ajax Derde Shirt 2023-24

Aanbieding!

Als je een echte fan bent van Ajax en je trots voor de club uit Amsterdam wilt uitdragen, is het nieuwe adidas Ajax 3e Shirt 2023-2024 het perfecte kledingstuk voor jou. Dit derde shirt is niet zomaar een voetbalshirt; het is een eerbetoon aan de rijke erfenis van Ajax als een van de beste talentenfabrieken in de wereld van het voetbal. Het shirt is ontworpen met een schitterend juweelachtig grafisch patroon en een stijlvol geweven badge die deze eerbetoon aan de jeugdtalenten nog meer accentueert.

74.99

Beschrijving

Pasvorm en Comfort

Comfort is een van de voornaamste overwegingen bij het ontwerpen van dit Ajax shirt. Het shirt is gesneden in een standaard pasvorm, waardoor het soepel aanvoelt en een optimale bewegingsvrijheid biedt tijdens het dragen. Bovendien helpt de geribbelde ronde hals het shirt mooi op zijn plek te houden, zodat je je volledig kunt concentreren op het spel.

Unieke Kenmerken en Stijl

Wat het design betreft, is dit shirt een kunstwerk. De unieke grafische elementen verspreid over het shirt symboliseren de capaciteiten van Ajax om ruwe diamanten om te vormen tot schitterende briljanten in de voetbalwereld. Verder zijn de logo’s van Ajax en adidas prominent aanwezig: het Ajax logo op de linkerborst en het gloednieuwe adidas logo op de rechterborst. Om de look helemaal af te maken, zijn de iconische adidas 3-Stripes op de schouders toegevoegd als een extra stijlelement.

Duurzaam Materiaal en Technologie

Een ander belangrijk kenmerk van dit shirt is het materiaal waaruit het is gemaakt. Dit Ajax shirt is vervaardigd van 100% gerecycled polyester interlock. Het gebruik van gerecyclede materialen past binnen een bredere inspanning om de sportkledingindustrie duurzamer te maken. Naast het feit dat het shirt milieuvriendelijk is, beschikt het ook over AEROREADY technologie. Deze zweetafvoerende technologie zorgt ervoor dat je droog blijft, of je nu op het veld staat of de club vanaf de zijlijn aanmoedigt.

Laat de wereld zien waar jouw voetbalhart ligt. Bestel nu het adidas Ajax 3e Shirt 2023-2024 en word deel van de legendarische Ajax-traditie!