Eerste elftal

Wil je alles weten over het eerste team van Ajax? Dan zit je hier goed! We hebben alles voor je: wie er spelen, welke wedstrijden eraan komen, wie de trainers zijn en hoe het team het doet in de Eredivisie.

De selectie: van aanstormende talenten tot ervaren spelers

Ajax heeft een superleuk team dat een mooie mix is van jonge, enthousiaste talenten en ervaren rotten die de kneepjes van het voetbalvak kennen. Zin in wat voetbalmagie? Houd dan je ogen open voor de jonge sterren die door de jeugdopleiding zijn gekomen. Ben je meer een fan van de oude garde? Geen zorgen, er zijn genoeg ervaren spelers die de kar trekken!

Programma en Uitslagen: Elke Week Weer Een Spektakel!

Het programma en de uitslagen van Ajax vind je op Ajaxinside.nl. Of het nu in de Eredivisie is, de KNVB Beker of zelfs in Europa, het team gaat altijd voor de winst. Ze knokken voor elke bal, en die mentaliteit zie je terug in hun geweldige uitslagen. Het maakt niet uit wie de tegenstander is, met Ajax op het veld weet je dat het spannend wordt!

De technische staf van Ajax

Ieder professioneel team heeft goede leiders nodig, en bij Ajax zit dat wel snor. De technische staf heeft niet alleen de ervaring, maar ook de visie om het team naar grotere hoogten te stuwen. Ze zijn de architecten van de tactieken en de motivators aan de zijlijn.

Hoe Staat Ajax in de Eredivisie?

Als je benieuwd bent hoe Ajax het doet in de Eredivisie, dan kan je de stand vinden op onze website. Uiteraard draaien de Amsterdammers veelal bovenin en mee en behoort de club tot de beste van Nederland.