Ajax wil Spertsyan overnemen van FK Krasnodar

Ajax wil Eduard Spertsyan overnemen van FK Krasnodar, zo meldt Voetbal International. De 23-jarige spelmaker zou iets meer dan 10 miljoen euro moeten kosten. Spertsyan is Armeens international en kwam tot op heden 74 officiële duels uit voor Krasnodar waarin hij 22 goals maakte en 18 assists gaf. Ajax zou na de Russische bekerfinale, waar Spertsyan nog in actie komt aanstaande zondag, direct willen toeslaan.

De Amsterdammers zijn echter niet de enige geïnteresseerden. AC Milan, Fiorentina en meerdere Duitse teams zouden ook loeren op de diensten van Spertsyan. Eerder waren ook PSV en Feyenoord al geïnteresseerd in de 15-voudig international. Spertsyan is een technisch vaardige en vooral slimme speler met veel overzicht en een uitstekende trap in zijn rechtervoet. Hij blinkt uit met steekpassjes, maar heeft ook een goede individuele actie en kan zowel achter de spitsen als op de flanken uit de voeten.

Spertsyan moet na Branco van den Boomen de tweede versterking worden van technisch directeur Sven Mislintat.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.