Ajax wil spits van VfB Stuttgart

Ajax heeft haar pijlen gericht op  Serhou Guirassy, zo meldt De Telegraaf. De spits moet in Amsterdam de concurrentie aangaan met Brian Brobbey. Guirassy is voor Sven Mislintat geen onbekende speler, want hij haalde de hem op huurbasis naar Duitsland waarna de club hem onlangs definitief vast heeft gelegd. Echter heeft hij een clausule waardoor Guirassy deze zomer nog mag vertrekken.

De speler uit Guinee speelde het grootste deel van zijn carrière in de Franse competitie. De meeste duels kwam hij uit voor Stade Rennes waarin hij in 81 duels 25 doelpunten maakte. Afgelopen seizoen kwam hij tot 14 goals in 28 wedstrijden voor VfB Stuttgart. Guirassy is 27 jaar en zou zo’n 15 miljoen euro moeten kosten. Brobbey is na het vertrek van Dusan Tadic en Lorenzo Lucca de enige overgebleven spits in het eerste elftal. Mislintat geeft de prioriteit dan ook aan versterking op deze positie en die van rechter centrale verdediger.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.