Ajax wil stunten met Engels international Henderson

Jordan Henderson moet deze maand het middenveld van Ajax komen versterken. De 33-jarige controlerende middenvelder speelt momenteel voor Al-Ettifaq in Saoedi-Arabië, maar wil daar vertrekken. Mede met het oog op het aanstaande Europees Kampioenschap zou de 81-voudig international openstaan voor een transfer terug naar Europa.

Kelvin de Lang liet onlangs weten dat Ajax zich graag versterkt met een ervaren ‘nummer 6′ en dat moet dus Henderson worden. Het grootste obstakel ligt in het financiële aspect, aangezien de Engelsman nu zo’n 15 miljoen euro per jaar zou opstrijken in de zandbak. Henderson zal dus flink moeten willen inleveren, maar aangezien hij zelf heeft aangegeven graag te vertrekken uit Saoedi-Arabië is het voor hem ook duidelijk dat hij waar dan ook zal moeten inleveren qua salaris. Volgens Voetbal International zet Ajax alles op alles om Henderson in te lijven.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.