Arsenal concreet voor Timber, Ajax vraagt meer geld

Jurriën Timber zou deze transferwindow zomaar eens naar Arsenal kunnen vertrekken. De centrale verdediger staat nadrukkelijk in de belangstelling van de Londenaren, zo meldt VI. Arsenal zou een bod hebben neergelegd bij Ajax ter hoogte van 35 miljoen euro. Ajax verlangt echter een stuk meer geld voor de diensten van haar zelfopgeleide jeugdspeler. Sven Mislintat zou 60 miljoen euro willen ontvangen.

Timber was in het seizoen 2021/22 ijzersterk en daardoor leek vorige zomer een transfer al in de maak, maar hij bleef verrassend genoeg in Amsterdam. Afgelopen jaar hield Timber zijn hoofd als één van de weinige nog enigszins boven water in een kwakkelend Ajax. De 22-jarige verdediger speelde al 121 officiële duels in het rood-wit, werd twee keer kampioen met Ajax, won de beker en werd verkozen tot Voetballer van het Jaar 2022.

Arsenal en de Oranje-international zouden inmiddels op hoofdlijnen al persoonlijk akkoord zijn, maar eerst zal de Premier League club tot overeenstemming moeten komen met Ajax over de transfervoorwaarden.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.