Chuba Akpom: ‘Er is veel interesse’

Chuba Akpom weet niet of hij komend seizoen nog voor Ajax speelt. “Ik heb een contract bij Ajax en misschien komt er wel een manager die het heel erg in me ziet zitten. Wat er gebeurt, zien we in de zomer”, zo vertelt de Engelsman die afgelopen zomer voor ruim 12 miljoen euro overkwam van Middlesbrough. Akpom kwam tijdens 36 officiële wedstrijden in actie waarvan 25 als invaller. Hij maakte daarin maar liefst 15 goals en gaf ook nog drie assists.

Afgelopen winter stond de spits al in de belangstelling van clubs en dat is nu niet anders. “Er is veel interesse”, zo bevestigt hij in De Telegraaf. “Maar dat is gezien de geringe speeltijd die ik kreeg en het aantal doelpunten dat ik maakte logisch. Ik ben nu 28 en voel dat ik fysiek en mentaal op mijn best ben. Mijn doel is altijd zo hoog mogelijk en voor het best denkbare team te spelen. Ik sta er niet alleen goed op in de Premier League, maar er is ook contact met clubs uit Duitsland en Frankrijk.”

Akpom heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2028.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.