Dave Vos tot einde seizoen hoofdtrainer Jong Ajax

Ajax heeft Dave Vos aangesteld om tot en met het einde van dit seizoen Jong Ajax te leiden. Hij neemt de taken van John Heitinga over die hoofdtrainer bij het eerst elftal werd. Michel Kreek, die de afgelopen weken de honneurs waarnam van Heitinga, keert terug in zijn rol als assistent-trainer. Vos was eerder al jeugdtrainer bij Ajax O17 en Ajax O18 en was assistent van Mitchell van der Gaag bij Jong Ajax.

In 2021 vertrok Vos echter naar Glasgow Rangers waar hij de assistent werd van Giovanni van Bronckhorst. Nu keerst hij dus terug op bekend terrein. ”Ik ben een echte Ajacied en heb veel aan de club te danken. Daarom doe ik graag iets terug nu Ajax weer een beroep op mij doet. Ik ken de spelersgroep goed uit mijn vorige periode bij de club en heb veel zin de spelers verder te helpen in hun laatste stappen richting het hoogste niveau.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.